Bine ati venit pe AQW Daily. Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre AQW Daily si reveniti inapoi pentru noi informati despre AQW.

4 mar. 2015

Legion DoomKnight Class TutorialMana/MP tips:
Legion DoomKnight primeste mana/MP inapoi:
  • Cand ataca o tinta(mai multa mana/MP cand dai un critical), cu cat ai mai putina viata/HP cu atat primesti mai multa mana/MP.

Auto Attack:

  • Damage dat din arma 100%
  • Viteza de atac 2 secundeLegion DoomKnight skills:

Touch of Doom(15 mana, 4 secunde cooldown) - Ataca o tinta dandu-i un damage moderat si timp de 6 secunde aplicandui Touch of Doom(creste damage-ul pe care il primeste cu 5%) si Touch of Death(ii reduce damage-ul cu 7%), iar ti-e aplicandu-ti Touch of Demise(crescandu-ti damage-ul dat cu 5%). Aceste efecte pot fi adunate de 5 ori.


Soul Siphon(25 mana, 6 secunde cooldown) - Ataca o tinta dandu-i un damage si primind un heal moderat.


Legion Dark Blast(15 mana, 6 secunde cooldown) - Ataca o tinta dandu-i un damage mare si timp de 4 secundeaplicandui Torment(reducandui crit damage-ul) si Shadow Step(reducandui sansele de a te numeri cu 50% si viteza de atac tot cu 50%).Imminent Doom(30 mana, 16 secunde cooldown) - Ataca o tinta dandu-i un damage mare si timp de 8 secunde aplicai Decay(nu ii permite tinutei tale sa-si dea heal) si Imminent Doom(aplicai un DoT puternic), iar ti-e aplicandu-ti Legion(screcanduit sansele de a nimeri tinta).

Legion DoomKnight passives:

Dages' Favor(Rank 4) - Damage-ul tau creste cu 20%.
Strength of the Legion(Rank 4) - Sansele de a prinde un critical cres cu 10%, iar sansele de a-ti nimeri tinta cresc cu 5%.
Doom Armor(Rank 10) - Rezistenta ta la damage creste cu 10%.

Offensive/PvP Build:
Defensive/PvP Build:Weapon base damage tips: - Se recomanda o arma cu base damage instabil, de exemplu Ungodly Reavers of Nulgath, Death Scythe of Nulgath, DragonBlade of Nulgath, Voidfangs of Nulgath, Piston-Driven Polearm.

Weapon awe enhancement tips: - Se recomanda awe enhancement-ul de Health Vamp pentru Defensive / PvP Build.
                                                  - Se recomanda awe enhancement-ul de Spiral Carve pentru Offensive / PvP Build.

Enhancement Offensive/PvP:

Class: Lucky
Helm: Lucky
Cape: Lucky
Weapon: Lucky

Enhancement Defensive/PvP:

Class: Wizard
Helm: Wizard
Cape: Wizard
Weapon: Wizard

3 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...