Bine ati venit pe AQW Daily. Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre AQW Daily si reveniti inapoi pentru noi informati despre AQW.

7 feb. 2015

Dage's Throne Room + ...

Dage ne arata o poza din viitoarea lui noua locatie. Daca va uitati in poza puteti vedea:
 • Noul simbol a lui Dage ce apare atat pe podea cat si pe cele doua steaguri albastre.
 • Cei patru "sfatuitori" aflati in jurul tronului. Fiecare dintre ei avand fate diferite, ca si numar de ochi, coarne si in cazul celui din dreapta ceea ce par a fi tentacule.
 • Noi soldati/paznici a lui Dage. Pe langa deja evidenta arma de Legion Light of Destiny Axe aflata in mainile soldatilor puteti observa si ca armura de pe umar este luata dupa armura si classa de Legion Paladin.
 • Iar daca priviti cu atentie in stanga lui Dage puteti vedea un schelet. Sa fie oare acela Rand din povestea Ravenscar(/join ravenscar) ?

Inca nu se stie nimic de noua poza, dar cel mai probabil ea si restul locatiei vor fi folosite in continuarea povesti lui Dage. Cel mai probabil povestea lui Dage va incepe sa continue de ziua lui sau dupa ziua lui din data de 2 Martie.


Vokun a facut si el o schita pentru un posibil monstru poate.


Daca ati jucat noul eveniment de saptamana aceasta cel mai probabil ati observat ca primit de la questuri reputatie de Northpointe, inca nu sa confirmat dar cred ca cel mai probabil va fi o classa de rank 10.

9 comentarii:

 1. Auzi daily am auzit ca e bug pe crimson pet orb nu va dropa nici odata voucher non mem te rog sami spui daca e adevarat sam raspunzi

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu este adevarat, motivul pentru care Voucher of Nulgath(non-mem) pica asa greu este deoarece are un drop mic de 1% sau 2%.

   Ștergere
 2. Daily...va aparea class ca sa il cumparam cu rank 10 northpointe??.....si cand va aparea???

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Momentan nu se stie nimic, dar cred ca va aparea o classa cam pe la sfarsitul luni. Cand voi afla ceva va v-oi anunta.

   Ștergere
 3. Hei daily, poti sa imi spui unde fac mai repede reputatie la chaos/tunder forge si swordhaven.???? Te rog o mapa cu quest-uri easy cu multe rep. Sau alte metode..

  RăspundețiȘtergere
 4. Hey Daily...am rank 7 la northpointe 21700\51200...si vreau sa stiu daca mai fac rep din questurile de la northpointe sau va aparea pe 14 sau 21.02 ceva questuri cu rep mai mare???ceva questuri ce rep de 1000-2000....ceva mai usor de facut???

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In data de 20 vor aparea noii quest-uri, dar nu stiu daca vor avea mai multa reputatie sau nu.

   Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...