Bine ati venit pe AQW Daily. Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre AQW Daily si reveniti inapoi pentru noi informati despre AQW.

20 aug. 2014

The Final Battle Event info + ...

Evenimentul de saptamana aceasta se va numi The Final Battle, eveniment in care il vom infrunta pe Drakath intr-un multi stage boss battle. In acest eveniment va veti juca singur, mai exact ii veti face solo lui Drakath. Ca sa va faceti o idee despre cum va fi evenimentul din aceasta saptamana ganditiva la finalul povesti din DoomWood Part 1 cand il infrunti pe Vordred. Evenimentul va avea mai multe sfarsituri, mai exact va avea 5 cutsceneuri pentru sfarsit si 12 cutsceneuri pentru poveste, ceea ce inseamna un total de 17 cutsceneuri.

Este posibil ca in partea din stanga sa vedem forma finala a lui Drakath

Alina a anuntat ca ii vom putea lua armura lui Drakath. Alina a mai anuntat ca armura lui Drakath va fi cel mai greu de luat item din joc, mai greu decat Blinding Light of Destiny si Blade of Awe la un loc. Si da pentru cei dintre voi care vreti sa intrebati, armura va fi de non-membri si va avea si tag-ul de AC pentru a o putea depozita gratuit in banca.

Cateva lucruri se vor mai aparea saptamana aceasta:
  • Chaos Champion Prime Set(Setul lui Drakath, dar nu cel original. Cel mai probabil acesta va fi versiuneam mai "HQ" a lui J6 sau versiune lui Vokun: arma, set)
  • Noi iteme in Chaos Rares Shop
  • Mai multe iteme de a li Nulgath

Nu uitati ca Wheels of Doom/Destiny va disparea pentru totdeauna in aceasta saptamana(vineri seara). Asa ca folositi-va Fortune Ticket-urile inainte ca WoD sa dispara.

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...