Bine ati venit pe AQW Daily. Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre AQW Daily si reveniti inapoi pentru noi informati despre AQW.

17 iun. 2014

Battle Gems PvP Patch info + ...

Cysero a anuntat ca Battle Gems urmeaza sa primeasca un nou patch cu PvP si noi iteme doar pentru PvP.

Tot in patch-ul de PvP va aparea si posibilitatea de a cumpara aur/gold. La oferta de $24.99 veti primi un nume auriu(care ma gandesc ca se va vedea in PvP) si un skill numit Make It Rain care dupa cu stiti se activeaza la intamplare cand atacati.


Cysero a anuntat ca jocul AdventureQuest3D: Legend of LORE este momentan amanat si va fi amanat pana cand vor reusi sa gaseasca un nou game engine in care sa creeze jocul fara sa bage compania in faliment. Ceea ce s-ar putea intampla doar peste multi, multi ani.


Au aparut si noi poze despre cartea de Art and Lore of AdventureQuest Worlds Artbook.


ATENTIE toate informatile de mai jos nu sunt confirmate, sunt doar pure speculatii facute pe baza unor idee ale membrilor de la AE, idei ce s-ar putea schimba:

Saptamana trecuta AE(Artix Entertainment) au avut o intalnire pentru a dezbate crearea unui nou joc pentru telefoane, tablete si calculatoare...
Din schitele de mai jos am reusit sa ajung la concluzia ca jocul va fi de tipul Turn-based Strategy(TBS), ca si AQ, DF si MQ. Aparent din ultima schita de jos am reusit sa citesc crafting mode ceea ce inseamna ca este posibil sa iti poti crea iteme ca si in Minecraft, ceea ce este bine sau rau avand in vedere ca inventarul(inventory-ul) pare a fi limitat. Daca vreti sa va faceti o idee despre cum va fi jocul va sugerez sa va jucati jocurile Sonny si Sonny 2.

Posibilul Art Style al jocului facut de catre Dage The Evil, Diozz si Thyton. Acest Art Style daca mai tineti minte a fost facut de catre Dage cu cateva luni in urma(1, 2).


Artix ne arata o animatie de miscare/fuga a noului model de caracter.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...