Bine ati venit pe AQW Daily. Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre AQW Daily si reveniti inapoi pentru noi informati despre AQW.

15 mai 2014

The Fell Beast Event info + ...

In evenimentul de saptamana aceasta ne vom intoarce in The Mirror Realm pentru a infrunta creatura Cockatrice. Evenimentul a fost creat de catre Alastair Q, castigatorul concursului Design a AQW Release.


Iar daca ati folosit WoD luna aceasta atunci sambate veti primi gratuit doua Wheel of Doom Tickets.

Nu uitati ca tot in aceasta sambata va aparea oferta de Dragon Emperor, pentru mai multe informati cititi Nu uitati ...

Astazi in Battleon a aparut Tempest impreuna cu X-Treme Mutant Shop, in acest shop se gasesc itemele Black Galactic Shard(250 ACs), Gamma Gem si Ruby Hyper Crystal(Legende), aceste iteme vor deveni rare in data de 16 Mai cand vor fi inlocuite de alte iteme necesate pentru a lua setul de mai jos.

Daca colecatait toate itemele de Galactic Shard atunci in data de 21 Mai le veti putea transforam in item-ul Omni Shard pentru a lua set-ul de mai jos impreuna cu inca cateva iteme.

Setul cu ACs si itemel:
Tempest Armor
Celestine Armor
Stormrider Cape
Anjelus Wings
Kurts Sword
Supercharged Blade of Toxicity
Stormblown Helmet
Stormblown Locks
Arch Anjelus Helm
Arch Anjelus Locks
Pool of Death Helm

Daca colecatait toate itemele de Crystals atunci in data de 21 Mai le veti putea transforam in item-ul Omni Crystals pentru a lua set-ul de mai jos impreuna cu inca cateva iteme.

Setul de Legende si itemele:
Brotherhood of Skulls Armor
Gumbo Napkins
Bombshell Betty Helm
Brotherhood of Skulls Locks
Brotherhood of Curls
Brotherhood of Skulls Helm

Daca colecatait toate itemele de Gem atunci in data de 21 Mai le veti putea transforam in item-ul Omni Gem pentru a lua set-ul de mai jos impreuna cu inca cateva iteme.

Setul si itemele cu Gold pentru toti jucatori:
Timber-Wolferine Armor
Two Long Laserblades
Slick Chops Helm
Slicked-back Locks
One Long Claw Blade

11 comentarii:

 1. deci daca cumpar itemul acela cu 250 de ac.. o sa apara altul tot cu 250 nu? si daca sunt 4 iteme ar veni 1000 de ac?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Priveste partea buna, pentru 1000 de ACs primesti 11 iteme(2 armuri, 2 cape, 2 arme si 5 helmet-uri).

   Ștergere
 2. ""choose from the 6 month upgrade, 3 month upgrade, 5000 AdventureCoin, or 12000 AdventureCoin packages for selected items from the set!""
  E vorba despre Dragon Emperor set. Explica-mi te rog la ce se refera,adica daca imi iau 3 luni mem sau 5000 ac pot sa imi aleg ce iteme vreau sa imi dea sau cum ? :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca daca iti iei oferta de 3 luni de membership + 5000 de ACs primeti setul de Dragon Commander(http://cms.battleon.com/aqw/images/DragonEmperorTier1.png)

   Ștergere
  2. Daca iti iei oferta de 6 luni de membership + 12000 de ACs primesti setul de Dragon Commander + Dragon Champion (http://cms.battleon.com/aqw/images/DragonEmperorTier2.png).

   Ștergere
  3. Iar daca te faci membru un an primesti toate cele 3 seturi (http://cms.battleon.com/aqw/images/DragonEmperorTier3.png).

   Ștergere
 3. daily cand va aparea un concurs sa-mi dai si mie linkul la ultima ta postare cu eventul si sa-mi explici cum pot participa si crea sau despre ce o fi vorba

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De obicei fac la toate concursurile si tombolele o stire cu informati, cerinte si toate cele, singura ca care nu am facut este Design a AQW Release deoarece era foarte, foarte, foarte mult de scris.

   Ștergere
 4. Itemele de Crystal sunt iteme non mem ? sau mem ?

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...