Bine ati venit pe AQW Daily. Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre AQW Daily si reveniti inapoi pentru noi informati despre AQW.

18 mai 2014

Lich Set + ...

Aranx a terminat noul set de Lich.
A aparut insigna de Dragon Commander, daca doriti sa luati insigna si setul va trebui sa cumparati oferta de 3 month membership + 5000 de ACs.


Iar ieri arma DragonFlight's Reach a evoluat pentru ultima data. Dupa ce arma va deveni rata o veti putea folosi pentru a a deschide un Shop din care sa cumparati vechile versiuni, ceea ce inseamna ca pentru 1000 de ACs veti primi 3 arme.


Tot ieri in X-Treme Mutant Shop au aparut Gold Galactic Shard, Sapphire Hyper Crystal si X-Ray Gem.

Dupa cum am spus acum cateva saptamani Yorumi a inceput sa lucreze la animati pentru armele de tip guns si bows. Noile animati de guns si bows vor aparea candva ina ceasta vara in timpul razboaielor de Chaos(13-27 Iunie). Dar in schimb in aceasta saptamana vor incepe testele pentru diferite animati ale itemoelor din joc, vedeti un exemplu mai jos. Daca ati jucat Hero Smash vreodata atunci poate stiti deja ca exista cateva abilitati/atacuri ce au animati care va sunt vizibile dor voua(motivul pentru care animatile va sunt vizibile e doar voua este pentru a nu provoca LAG celorlalti jucatori si viceversa).

Meteor Shower

Evenimentul de saptamana viitoare va fi Secret Underground Lab: Chaos Takes Control.

Iar weekend-ul viitor cu ocazia Zilei Eroilor(Memorial Day) toate serverele vor avea boost-uri de Reputatie, Class Points, Experienta si Gold.

4 comentarii:

 1. Daily spunem te rog cum se numeste toporul : http://aqw-daily.blogspot.ro/2013/03/soulforge-weapons-update-2.html

  RăspundețiȘtergere
 2. Daily in primul rand vreau sa spun ca setul e super si am doua intrebari:
  1-pana la urma toti playeri vor primi 2 fortune tichets sau doar 600000 de playeri vor primi 3 fortune tichets
  2-crezi ca imi sunt suficiente clasele mage, rouge, elemental dracomancer, pyromancer, oracle,thief of hours si alpha doomega pentru pvp si pvm sau ar trebui sa imi iau si alte clase?pe care mi-le recomanzi?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 1. Doar 600.000 de jucatori au primit 3 Fortune Tickets.
   2. Iti recomand sa iti iei si Darkblood StormKing intrucat este o classa destul de buna la mai multe roluri datarita faptului ca are un damage destul de mare si un heal destul de bun.

   Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...