Bine ati venit pe AQW Daily. Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre AQW Daily si reveniti inapoi pentru noi informati despre AQW.

2 apr. 2014

Navel Commander Armor + ...

Ieri seara a aparut armura de Navel Commander. Armura est de non-membri, costa 1,000,000 Gold si are elemente CC(Color Custom) ea poate fi cumparata de la Twig(dati click pe el) din Twig's Nightmare(/join twig). Armura va deveni rara. Incaz-ul in care sunteti derutat ar trebui sa stiti ca armura se numeste Navel, nu Naval. Pentru cei care nu stiti Navel AKA Belly Button(de aici binde BB-ul de pe centura) este tradus in romana drept buric.

AQW si-a recapatat culorile, iar Dichromatic Shop inca mai ramane in joc timp de 10 ore.

Ieri seara cand sa rezolvat BUG-ul cu harta de Chaos Web(/join chaosweb) a aparut si insigna de Revenloss War. Pentru a lua insigna trebuie sa faceti quest-ul Defeat the ChaosWeaver Cleric(quest-ul se gaseste la butonul Quest din partea de sus stanga), odata ce l-ati infrant pe BOSS-ul ChaosWeaver Cleric quest-ul se va preda automat, veti primi insigna si veti fi introdusi intr-un cutscene.Au aparut ofertele de Verde Warrior si Inteiro Warrior, aceste doua oferte sunt valabile doar pentru jucatori din America Latina si pentru tarile in care se foloseste metoda de plata Paymentez. Oferta este valabila pana in 30 Aprilie.
 • Oferta de Verde Warrior contina insigna Verde Warrior si setul de Verde Forest Warrior. Pentru a primi aceasta oferta trebuie sa cumparati 3 luni de membership sau 5,000 de ACs.
 • Oferta de Inteiro Warrior contina insignele de Verde Warrior si de Inteiro Warrior, iar itemele sunt seturile de Verde Forest Warrior(verde), Rubro Forest Warrior(rasu) si Azul Forest Warrior(albastru). Pentru a primi aceasta oferta trebuie sa cumparati 6 luni de membership sau 12,000 de ACs.


6 comentarii:

 1. ai spus ca apar iteme noi in war merge shop ravenloss pana marti seaara...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa a spus Alina, daca ea minte atunci mint si eu.

   Ștergere
 2. Daily acum am 1 100 000 gold ce crezi merita sa iau armura asta navel comander care e parerea ta despre armura despre cum arata...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Arata cam gretos, dar... Este o armura de 1 Aprilie deci...

   Ștergere
 3. mai este armura acum? nu am mai intrat de mult

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...