Bine ati venit pe AQW Daily. Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre AQW Daily si reveniti inapoi pentru noi informati despre AQW.

15 apr. 2014

Dracolich Destroyer UPdate + ...

Zoshi a mai muncit un pic la noua armura.


Zoshi lucreaza si la zona de Tower of Doom, zona va aparea saptamana aceasta. In aceasta zona vom si intampinati de Zoshi pentru a infunta difetiti monstri si BOSSi din joc, pentru a va face o idee despre cum va fi noua zona ganditiva la Doom Vault. Tot in zona de Tower of Doom jucatori de la level 30 in sus vor putea accepta un quest pentru a lua arma The Eternity Blade, jucatori care vor avea aceasta arma(sabie) vor fi introdusi automat intr-un concurs, vom primi mai multe informatii despre concurs in aceasta saptamana.

Zona de Tower of Doom va fi in doua nivele unul deasupra pamantului si unul subteran. Dupa pozele de jos rezulta ca noua zona va fi intr-o creatura, cel mai probabil un sarpe.Tot saptamana aceasta ar trebui sa apara si oferta de Wolfhound Warrior care ar trebui sa o inlocuiasca pe ceea de TimeDragon Warrior.

Cat despre jocul nostru(Guess The Item 3) castigatorul este Sir Era pentru gasirea raspunsului corect care este Tonbo Giri.

4 comentarii:

 1. Daily ,cat poate tine aqw va joc?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt confuz, nu prea inteleg ceea ce doresti sa ma intrebi.

   Ștergere
 2. Cred ca vrea sa scrie cat va dura aqw sau asa ceva.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ma gandeam ca poate vrea sa intrebe asta, dar credeam ca inteleg eu grasit...

   Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...