Bine ati venit pe AQW Daily. Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre AQW Daily si reveniti inapoi pentru noi informati despre AQW.

23 mar. 2014

Dragon Knight Class Tutorial

Dragon Knight:Mana/MP tips:
Dragon Knight primesc mana/MP inapoi:
 • Cand ataca o tinta(mai multa mana/MP cand dai un critical), cu cat ai mai putina viata/HP cu atat primesti mai multa mana/MP.

Auto Attack:

 • Damage dat din arma 150%
 • Viteza de atac 2 secunde
 • Cat timp tinta este sub efectul Flammable auto atacurile tale aplica Dragon's Fire un DoT(damage over time)
 • Cat timp tinta este sub efectul Dumbfounded auto atacurile tale au sanse sa aplice un stun de 2 secundeDragon Knight skills:

Dragon's Fire(25 mana, 8 secunde cooldown) - Ataca o tinta si aplicai Flammable si facand-o sa ia mai mult damage de la spell-urile de tip magical. Cat timp tinta este sub influenta Flammable auto atacurile tale aplica Dragon's Fire un DoT(damage over time) ce se pot stack-ui pana la 20 de stack-uri. Flammable este inlocuit de Dumbfounded.

Dragon's Might(25 mana, 11 secunde cooldown) - Ataca o tinta si aplicai Dumbfounded si facand-o sa ia mai mult damage de la spell-urile de tip physical. Cat timp tinta este sub influenta Dumbfounded auto atacurile tale au sanse sa aplice un stun de 2 secunde. Dumbfounded este inlocuit de Flammable.


Swordplay(21 mana, 11 secunde cooldown) - Ataca o tinta dandu-i un damage mic si aplicai Swordplay care ii reduce sansele de a te nimeri. Cat timp tinta este sub influenta Swordplay auto atacurile tale au sanse sa ii aplice Disarmed astfel reducandui damage-ul de la urmatorul atac.Dragon Breath(46 mana, 15 secunde cooldown) - Ataca o tinta dandu-i un damage mare.


Dragon Knight passives:

Dragonhide(Rank 4) - Damage-ul de tip spell damage pe care il primesti este redus cu 20%.
Strong Arm(Rank 4) - Intellect-ul tau creste cu 16% si Hit Chance-ul(sansele de a-ti nimerit tinta) creste cu 20%.


Weapon base damage tips: - Se recomanda o arma cu base damage stabil, de exemplu Dragon Knight Great Sword, Blade of Destiny, Stone Hammer sau Unarmed.

Weapon awe enhancement tips: - Se recomanda awe enhancement-ul de Health Vamp.

Enhancement Offensive/Defensive/PvP:

Class: Wizard
Helm: Wizard
Cape: Wizard
Weapon: Wizard

4 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. http://www.aq.com/aw-character.asp?id=The_Daily_Daily

   Ștergere
 2. Daily când va apărea Adventure Quest Battle Gems pe Google Play?scz pt anonim

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Inca nu se stie niciodata, dar au anuntat ca atunci cand vor repara toate BUG-urile de pe iOS si vor face jocul stabil atunci il vor elibera si pe android.

   Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...