Bine ati venit pe AQW Daily. Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre AQW Daily si reveniti inapoi pentru noi informati despre AQW.

18 mar. 2014

ChaosWeaver Warrior Monster + ...

Blade a terminat noul monstru pentru evenimentul de Ravenloss War de saptamana aceasta.


Alina ne arata o schita cu The ChaosWeaver Queen, Boss-ul final al povesti.


Tot Alina ne arata o poza cu monstrul Arysa care va aparea saptamana aceasta, monstrul este modificat dupa deja existentul monstru Subrysa.


Iar J6 ne arata o poza din zona de Twilight Falls, cel mai probabil zona unde va avea loc razboiul din Ravenloss.


Si tot Alina ne arata o poza cu Cloud Key Staff, o versiune de staff a armei The Cloud Key. Deci cele 8 chei din DragonFable se vor intoarce inapoi in joc modificate drept arme de tip staff. Daca ati jucat DragonFable si ati terminat poveste din Ravenloss atunci stiti deja ce cele 8 chei sunt: Cloud Key, Icicle Key, Aurora Key, Bolt Key, Ember Key, Flax Key, Shell Key si Void Key.

Cloud Key Staff

Quibble se intoarce in Battleon saptamana aceasta.

Sunt 75% sigur ca classa de Arachnomancer ve fel de non-membri. Intre timp se stie ca classa va aparea saptamana viitoare, Dage va face dizainul pentru classa si classa ve necesita rank 10 de reputatie la Ravenloss, daca sunteti membri/legende avea questuri speciale pentru a face reputatie mai repede, classa se va putea cumpara si cu 2000 de ACs.

Iar astazi seara ar trebui sa intre pe toate serverele un boost de 25% la reputatie.

In alte stri a aparut Battle Gems, deci daca aveti un iPhone sau un iPad puteti intra in AppStore pentru a va lua jocul gratuit. Nu uitati daca platiti 9.99 de dolari deveniti fondator in jocul Battle Gems veti primi in AQW classa si setul de Dragon Knight.

11 comentarii:

 1. Daily, am o rugaminte....cum scot toata banka in inventar.....adica toate itemele din bank, am vazut odata un video dar am uitat link-ul...daca te ajuta cu ceva uita-te la Monster2 la char page.....daca se poate sa imi dai un link ceva si daca se poate cat mai repede te rog....chiar am nevoie....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu poti sa iti scoti banca in inventory. Jucatorul acela de care vorbesti tu are mult spatiu in inventory si umte iteme cu ACs.

   Ștergere
 2. Daily ,cat tin cele 4 badge(cele de la dage apocalips in cre batin bosii) cat timp mai e pana dispar?

  RăspundețiȘtergere
 3. NU E ADEVARAT....NUMARELE...SI AM VAZUT SI UN VIDEO DAR L-AM UITAT....NUMARA SA VEZI CARE ARE MULT PESTE 155 :/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. NU LE NUMAR... Nu am chef sa imi pierd timpul numarandui itemele -_-

   Ștergere
  2. Da vad ca are mult iteme, cred ca sunt undeva injur de 300+. Deci prin urmare nu este bine la acest cont poate un BUG sau un hack, asa ceva nu ar trebui sa se intample in mod normal.

   Ștergere
 4. Fi atent... http://www.youtube.com/watch?v=dcbBa5yQtEY.... sau http://www.youtube.com/watch?v=bHDk8Qm88Lk....zi si mie cum sa fac te rog.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 1) BUG, vechi de 2 ani...
   2) Nu ai voie sa faci asa ceva, ce nu intelegi ?

   Ștergere
 5. Ba bug ca bug da Monster2 cum il are si mai important ....de ce nu e pedepsit?...

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...