Bine ati venit pe AQW Daily. Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre AQW Daily si reveniti inapoi pentru noi informati despre AQW.

28 mar. 2014

Arachnomancer Class Tutorial

Arachnomancer:Mana/MP tips:
Arachnomancer primesc mana/MP inapoi:
 • Cand ataca o tinta(mai multa mana/MP cand dai un critical).
 • Cand dodge-uieste un atac.

Special class tips:

Classa de Arachnomancer primeste o portiune din viata de fiecare data cand primeste un dodge.

Auto Attack:

 • Damage dat din arma 75%
 • Viteza de atac 1.5 secundeArachnomancer skills:

Venom Fangs(12 mana, 3 secunde cooldown) - Ataca o tinta si aplicai Venomous Fangs un DoT(damage over time) de 8 secunde ce poate fi stack-uit de 6 ori.

Slingshot Web(23 mana, 8 secunde cooldown) - Ataca o tinta dandu-i un critical si aplicati Webless ceea ce te va face sa primesti cu 20% mai mult damage timp de 5 secunde. Daca tinta ta este sub efectul Venomous Fangs atunci aplicai si Web Miasma un DoT(damage over time) moderat timp de 6 secunde.

Foreboding Arachnid(36 mana, 32 secunde cooldown) - Ataca o tinta si aplicai Panic ceea ce o va face sa primeasca dublu damage de la efectele de tip DoT timp de 12 secunde. Atacul mai are si sanse de 35% sa ii dea un stun de 3 secunde tintei.

Toxic Adrenaline(27 mana, 24 secunde cooldown) - Ataca o tinta si aplicai Cocooned facand-o sa primeasca cu 100% mai mult damage timp de 12 secunde, iar tie aplicati Poison Overload ceea ce te va face sa primesti cu 50% mai mult damage timp de 12 secunde.
Arachnomancer passives:

Eight-Legged Freak(Rank 4) - Sansele tale de a dodgeui cresc cu 18%.
Attack-Your-Foe-Bia(Rank 4) - Sansele tale de a da un critical cresc cu 10%.
Arachne's Favor(Rank 10) - Strength-ul si Intellect-ul tau creste cu 12%.
Offensive Build:

Incepeti prin a ataca cu Venom Fangs pana ajungeti la 6 stack-uri, dupa care cu Slingshot Web pentru a aplica Web Miasma pentru extra damage, dupa care atacati cu Foreboding Arachnid si cu Toxic Adrenaline pentru a va dubla damage-ul dat si pentru a va creste damage-ul dat de care DoT-uri de 4 ori.
Acest build functioneaza cel mai bine intr-o echipa cu classe ce au abilitati de tip DoT ca si Dragon Shinobi, ArchFiend, Dragon Knight... , de preferat contra unui BOSS cu multa viata/HP, daca aveti in echipa o classa de tip Healer sau Oracle care va poate mentine in viata atunci folositi Enhancement Offensive pentru a da cat mai mult damage cu abilitatile de tip DoT.


 


Enhancement Offensive:

Class: Wizard
Helm: Wizard
Cape: Wizard
Weapon: Wizard

PvP Build:

Incepeti prin a ataca cu Toxic Adrenaline, dupa care cu Slingshot Web. In acest build trebuie sa incercati sa omorati celalalt jucator cat mai repede, de preferinta incercati sa folositi un scroll ce da mult damage.


 

Enhancement Offensive/PvP:

Class: Lucky
Helm: Lucky
Cape: Lucky
Weapon: Lucky

Defensive/PvP Build:

Incepeti prin a ataca cu Venom Fangs, dupa care cu Slingshot Web pentru a aplica Web Miasma, iar apoi cu Foreboding Arachnid pentru a dubla damage-ul dat de DoT si continuati sa folositi Venom Fangs in combinatie cu Slingshot Web.


 


Enhancement Defensive/PvP:

Class: Thief
Helm: Thief
Cape: Thief
Weapon: Thief

Weapon base damage tips: - Se recomanda o arma cu base damage instabil, de exemplu Ungodly Reavers of Nulgath, Death Scythe of Nulgath, DragonBlade of Nulgath, Voidfangs of Nulgath, Piston-Driven Polearm sau chiar si Staff of Weaving chiar daca damage-ul este mia stabil.

Weapon awe enhancement tips: - Se recomanda awe enhancement-ul de Health Vamp pentru Offensive / Defensive / PvP Build.
                                                     - Se recomanda awe enhancement-ul de Mana Vamp pentru Offensive Build.

13 comentarii:

 1. seamna putin cu blade masteru

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu credca cele mai optime enchanturi ar fi Full Luck si la Blade of Awe Health Vamp pt ca deja primesti destula mana de la critice cu full luck.

  RăspundețiȘtergere
 3. o am si am rank 5 la ea si nu mi se pare o clasa prea buna...
  m-am chinuit 3 zile degeaba...nu s-a meritat :(( ,dar astept sa o vad si la rank 10

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De ce spui ca nu e buna incerca cu full luck si o sa vezi ce dmg dai.Mie mi se pare foarte buna din cauza dmg-lui pe care il poate da in pvp si in luptele in grup.

   Ștergere
 4. Am facut niste teste si am vazut ca cel mai bine este sa ai full Hybrid cu Health Vamp pe arma pt lupte lungi, iar pentru mobi cu hp mic si dmg mare cel mai bine e full luck.

  RăspundețiȘtergere
 5. De inde iau pergamente de damage?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tile poti crea tu singur prin SpellCraft(/join spellcraft) sau le poti cumpara din shop-uri ca si Reens' Potion Shop(/join arcangrove).

   Ștergere
 6. Este vreo cale sa obtin classa fara sa dau 2000 Acs pe ea?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, fa poveste din Ravenloss farmeaza reputatie pana ajungi la rank 10 si atunci iti vei putea cumpara classa. Poti incepe povestea in Twilight's Edge(/join twilightedge).

   Ștergere
 7. Daily,cea mai rapida metoda de a face rank 10 e sa fac questu' din twillightedge?

  RăspundețiȘtergere
 8. Daily?Arachnomancer e permanenta sau o sa devina rara?

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...