Bine ati venit pe AQW Daily. Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre AQW Daily si reveniti inapoi pentru noi informati despre AQW.

28 feb. 2014

Hardcore Paragon Pet + Lesser Caladbolg

Pet-ul va costa 2000 de ACs si va avea doua questuri(ambele questuri va vor recompensa cu Legion Tokens), dintre care un quest(foarte dificil) va va recompensa cu trei din cele mai greu de luat iteme din joc. Itemele de la quest-ul cel dificil vor fi Living BladeMaster Armor, BladeMaster's Dual Katanas si Lesser Caladbolg(versiunea fara animatii a armei Caladbolg), toate itemele vor avea drop de 1%.

6 comentarii:

 1. Daily ,ce spui sa imi iau : Thief of Hours ( Chronospan rank 7 , rep- 40695 /51200) sau Battlemage ( Swordhaven rank 6, rep- 3300/34300) ? Nu le vreau neaparat pentru PVP.

  RăspundețiȘtergere
 2. Thief of Hours pentru PvP.
  Battlemage pentru BOSS-ii.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. mersi ,cred ca o sa iau battlemage

   Ștergere
 3. Ce metoda jalnica de a fraieri oamenii sa cumpere un pet banal care da niste rahaturi, decat 2000 AC mai bine 250 AC pt katana simpla si farmez la LT dupa.

  RăspundețiȘtergere
 4. Daily zimi si mie te rog ce sa fac sa imi iau troll spermething sau horc evader pentru ca prietenii mei sau pus pe troll si nu stiu sigur cale sa il aleg ajutama te rog !!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Troll Spellsmith este mai bun la mai multe roluri(farmat, solo la bossi mai mici, grup PvP), Horc Evader este bun doar la PvP 1vs1. I-ati mai intai Troll Spellsmith.

   Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...