Bine ati venit pe AQW Daily. Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre AQW Daily si reveniti inapoi pentru noi informati despre AQW.

21 feb. 2014

BladeMaster Class info + ...

In data de 7 Martie incepe evenimentul Dage's Undead Apocalypse.
Dar classa de BladeMaster va aparea saptamana viitoare in data de 28 impreuna cu intregul set. Classa se va putea cumpara cu 2000 de ACs sau cu multe Legion Tokens, momentan nu se stie de cate Legion Tokene va fi nevoie dar presupun ca va fi undeva injura de 2000 daca classa nu devine rara sau 1000+ daca classa va deveni rara.
Jucatori care isi vor cumpara classa de BladeMaster(cu ACs sau cu Legion Tokens) vor fi inscrisi automat intr-un concurs pentru sansa de a castia un Legro Inmortuorum Poster semnat si personalizat cu un mesaji de la Dage. Castigatorul va fi anuntat prin email indeva la mijlocul luni Martie, deci asigurati-va ca contul vostru are email-ul verificat.Dage's Birthday Shop va aparea in data de 2 Martie, iar in data de 7 Martie cand incepe evenimentul Dage's Undead Apocalypse, shop-ul va primi un update.

In evenimentul Dage's Undead Apocalypse din data de 7 Martie ii vom infrunta pe The Four Horsemen(Cei patru călăreți ai Apocalipsei) din Biblie sau din daca va ajuta cu ceva din seria de jocuri Darksiders, a carui poveste este inspirata tot din Biblie. Cei 4 BOSSi vor fi Conquest, Famine, Death si Pestilence(War).

Famine BOSS + Famine Set

Death BOSS

Death BOSS

Vokun a anuntat ca trebuie sa faca versiunile feminine ale armurilor de Vokunity pentru saptamana viitoare cand va aparea shop-ul permanent. Vokun a anuntat ca, cu timpul itemele vor deveni rare pentru totdeauna.

Alina a anuntat ca maine in PvP Trophy Shop va aparea Gold PvP Medal + 1500 care va fi pentru toti jucatorii.

Iar J6 a inceput sa lucreze la o noua zona.

Un comentariu:

  1. in biblie chiar se pomeneste de "cei 4 calareti ai apocalipsei"? ...eu sunt ateu deci habar nu aveam :P

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...