Bine ati venit pe AQW Daily. Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre AQW Daily si reveniti inapoi pentru noi informati despre AQW.

24 dec. 2013

Evolved Phoenix Blade + ...

Blade a inceput sa deseneze versiunea evoluata a armei Phoenix Blade.
Arma va aparea in New Year's Evolution Shop.


New Year's Evolution Shop va aparea in aceasta sambata, dupa care in fiecare zi in shop se va adauga un nou item pana cand in 1 Ianuarie.

Level Cap-ul va fi crescut la 60, iar in Yulgar's Inn la Yulgar's Inn's Daily Quests vor fi adaugate noi questuri pentru a ii ajuta pe lucatori de level mare sa sa creasca in nivel.


Toate serverele au primit sunt boost de 10% de la reputatie si la class points, iar serverele de legende au primit cu 15%.

Alina a anuntat ca set-ul de Holiday Paragon Plate si cel de Maugs Slayer vor deveni rare odata ce evenimentul de Frostfang pleca pe la jumatatea luni Ianuarie.

Iar armura de Love Caster nu se mai poate vine pana in data de 17 Ianuarie, deoarece jucatori au abuzat acest sistem si si au cumparat classa de Love Caster cu 200 de ACs.

Tot saptamana aceasta continuam povestea de Frostval cu cea de a doua parte din Dages's Dark Winter in care il vom infrunta pe Frostfang the Eternal Ice Dragon.


In Darkwinter Good Merge au aparut armele:

Glacial Maul(15 Evil Souls)

Greatsword of Winter(15 Evil Souls)

13 comentarii:

 1. E foarte faina Evolved Pheonix Blade.

  RăspundețiȘtergere
 2. Daily pana cand mai sta primiastic magus slayer in doom merge shop pentru ca am 6 fortune potions si vreu sa stiu daca pot astepta pana in ianuarie sau sa imi iau o tura

  RăspundețiȘtergere
 3. daily cate evil/good souls ai?

  RăspundețiȘtergere
 4. eu am 2,768(You win this time)

  RăspundețiȘtergere
 5. Daily a aprut in wheel of doom doom holiday paragon plate si se poate lua cu 20 de fortune potion si vreu sa stiu daca va ramane in merge shop pana la sfarsitul lui ianuarie sau va mai ramane mai mult?

  RăspundețiȘtergere
 6. daily ne poti arata o poza cu tine?sunt curios cum arata cel ce imi da informatii utile zi de zi

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1511262_559574624137045_141876336_n.png

   Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...