Bine ati venit pe AQW Daily. Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre AQW Daily si reveniti inapoi pentru noi informati despre AQW.

14 dec. 2013

Dage's Dark Winter Poster sketch UPdate 3

Diozz a terminat partea de jos a noului poster.

15 comentarii:

 1. Daily am nevoie de ajutor,am terminat aproape tot la Frostvale dar m-am blokat la battlefield si am facut cateva questuri de acolo si tot nu mia blokat jos la Ice rise keep.Trimite un mesaj daca ai vreo solutie

  RăspundețiȘtergere
 2. Daily de unde sti cand moderatori afla de tine cand ai folosit hack? zic de faza asta cu no load shop,prinso map iti da un avertisment ceva ?

  RăspundețiȘtergere
 3. Daily ce armura trebuie sa cumpar pentru a debloca questurile lui dage si pentru a debloca questurile cu legion tokens ?! respunde te roog !

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu ma intereseaza programul ci cum ma avertizeaza ca am folosit ,la uni am vazut ca au primit dizabled din cauza asta ca normal mai incolo se vede ce si cum.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. atunci nu mai folosi boturi desteptule

   Ștergere
 5. Salut Daily,am o problema,
  Spre uimirea mea mi-o picat la Wheel of Destiny ,Ultimate Item Of Donated Awesomess(Sau cum se scrie)
  Si ce trebuie sa fac ca sa imi dea un item?Poate sa imi dea ce item vreau eu?Trebuie sa trimit ceva mail?Terog sa imi zici

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca te uiti in description la item ar trebui sa vezi un email, trimite numele unui item rar pe care il doresti la acel email si la inceputul luni viitoare ar trebui sa iti primesti item-ul. Daca nu iti primesti item-ul inseamna ca acel item nu a fost donat, atunci sugerez sa mai trimiti un email cu un al item.

   Ștergere
  2. Pai Daily,eu am trimis mail la adresa aia Si am zis in mail numele contului meu care are itemu ultimate donated of awesomeness si mai injos itemu pe care il vreau,Dark Caster,care este donat,si am am trimis mailu,deci cand o sa mi-l dea aprox?

   Ștergere
 6. Deci daily la wheel daca poti face rost de se item vrei tu , cum se face , ca si eu as vrea Alpha DOOMmega :)

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...