Bine ati venit pe AQW Daily. Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre AQW Daily si reveniti inapoi pentru noi informati despre AQW.

5 dec. 2013

Anti-Shop Loader Live-Test info

Alina a anuntat ca Yorumi a introdus sistemul anti-botting pentru sa il testat. In aceasta saptamana toti jucatori care vor deschide un shop folosind un hack sau un bot vor fi inregistrati si vor primi un mesaj eronat, iar saptamana viitoare daca nu se opresc sa foloseasca hack-uri si/sau bot-uri vor primi si un kick, iar apoi o vacanta in "prison map".

Dupa acest test Yorumi va incepe sa testeze si sistemul Anti-Quest Loader si Anti-Combat.

15 comentarii:

 1. Daily ce cu black voucher sau ce face?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Black Vouchers se folosesc pentru a lua iteme din Pre-Black Friday Merge Shop[cauta in Game Menu sau in Killer Kitchen(/join killerkitchen)]

   Ștergere
 2. Poate asa o sa inceapa si lumea sa se joace de adevarat sa vedem atunci cine ii aia pro

  RăspundețiȘtergere
 3. Răspunsuri
  1. Practic nu e este o harta din cate am inteles, este numele dat unei penalitati daca folosesti un bot/hack. Aceasta penalizare iti interzice sa mergi in anumite harti si nu te mai poti lupta.

   Ștergere
 4. In sfarsit s-a luat masuri in legetura cu problema asta... In sfarsit nu vor mai exista trisori... In sfarsit toata lumea va juca corect... In sfarsit nu ne vom mai enerva ca bot-atii obtin iteme mai usor... In sfarsit vor exista playe-ri pro pe bune... In sfarsit BOT-ul a fost nimicit... Gata, am terminat cu predica...inapoi la cafea...

  RăspundețiȘtergere
 5. daily daca joc de pe bot si las de exemplu la reputatie sau exp.. nu deschid neaparat shopuri sau questuri se pune ca hack? si ar trebui sa joc de pe site sau ce?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, ar trebui sa te joci depe sait, dea acea si exista.

   Ștergere
 6. daily dar sincer tu joci doar pe site sau mai intri si tu pe bot? Eu de ex azi am intrat pe bot sunt pe lista aia?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu, nu folosesc hackuri/boturi. Cat despre lista nu stiu, cred ca nu. Ai fost deconectat ?

   Ștergere
 7. daily dar daca doar intram de pe bot ...nu il folosim la farmat ,load shopuri si quesuri (cum fac eu)...tot luam ban? ...ca pe bot de exemplu mie imi merge mai bine decat pe site :|

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cred ca daca nu il folosesti atunci nu este nici o problema.

   Ștergere
 8. Mah,copii asta e doar pentru cine deschide shop-ul din bot nu este ceva legat de start bot sau pt. a opri ceva farmat prin start bot si stiu sau cred eu ca nu prea ar face asta pt ca unele iteme sunt foarte greu de farmat mai ales sa nu le faci prin bot pt ca ti-ar lua prea multe luni sau chiar ani pt ale obtine plus ca la unele questuri sau schimbat si sunt mai grele ca inainte ,moderatori le-au facut mai grele pt ca stiau ca folosesc mai mult de 70% din playeri botu si ar perde multi playeri care pot extinde populati in joc sa doneze sau care au mai donat.Care corecti mah aia care au fost smecheri si au farmat prin bot de la inceput si acum nu mai au nevoie de el? mda cred ca sigur sau gandit moderatori si la ceva din ce am scris eu.
  Scz Daily pt anonim.

  RăspundețiȘtergere
 9. daca doar stam ep bot si nu folosim la quest sau shop sau farme rep exp lvl gold etc... se intampla cv?

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...