Bine ati venit pe AQW Daily. Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre AQW Daily si reveniti inapoi pentru noi informati despre AQW.

20 oct. 2013

Beleen's Balloons Shop + ...

In BattleCon la Beleen a aparut Beleen's Balloons Shop. Toate itemele din shop vor deveni rare dupa ce se va termina evenimentul de BattleCon.

Armura de Invisible Ninja da acum cu 5% mai mult damage cand este echipata, iar armura de Coolest Invisble Ninja da acum cu 5% mai mult XP cand este echipata.

M-am nteresat despre Star Sword-ul de pa acel 1 Milion de Like-uri de pe pagina de Facebook de la AQW. Star Sword a fost inlocuit de Oracle Class, iar jucatori care au avut Upholder(de la 1 la 5) au fost cei care au primit o noua Star Sword. Cat despre Oracle Class aceasta va aparea mai tarziu, din cate am inteles va fi facuta de care Dumoose.

Iar BrutalCorn Character Page Badge, insigna pe care o vor primi toti jucatori care l-au infrant pe BrutalCorn va aparea Luni spre Marti. Iar Guild PTR Page Badge le vor fi date si jucatorilor care au ajutat la testare de Guild Citys de indata ce Yorumi se va intoarce din vacanta.

3 comentarii:

 1. Dar Daily in battlecon era din prima zii de event beleen shop care e difernta ca nu a aparut nimic .... Scz de anonim

  RăspundețiȘtergere
 2. Daily , te rog poti sa faci un CLASS TUTORIAL cu Dragon Shinobi , pt ca am farmat clasa si nu prea stiu ce enchanments sa pun pe ea ? o.O

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da am sa fac, poti sa le folosesti pe cele de la Chunin(http://aqw-daily.blogspot.ro/2012/10/chonin-class-tutorial.html).

   Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...