Bine ati venit pe AQW Daily. Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre AQW Daily si reveniti inapoi pentru noi informati despre AQW.

4 oct. 2013

Battlemage Skills info

Classa de Battlemage va aparea in aceasta sambata, va putea fi cumparata de catre toti jucatori care au rank 10 la reputatie in Swordhaven sau cu 2000 de ACs. Setul de Battlemage a fost creat de catre Tyrnoius.


Skills:

Arcane Strike(auto atac) - De fiecare data cand dai un auto atac vei primi inapoi niste mana.

Enchanted Blade(15 mana, 12 secunde cooldown) - Cand activezi aceasta abilitate celelalte abilitati ale tale isi vor pierde efectul AoE(Area of Effect, ataca mai multe tinte), astfel atacand doar o tinta in loc de trei si iti creste spell damage-ul si acuratetea cu 50% timp de 12 secunde.

Arcane Fire(40 mana, 15 secunde cooldown) - Ataca 3 tinte dandu-le damage. Daca ai Enchanted Blade activa atunci atunci ii vei da damage-ul doar unei tinte.

Explosive Sshield(23 mana, 45 secunde cooldown) - Ataca 3 tinte dandu-le damage, astfel cativanduti un scut care de fiecare daca cand iei damage nu-ti va lua din viata/HP ci iti va reduce din mana/MP, iar dupa ce ai activat abilitatea timp de 10 secunde celelalte abilitati vor costa mai putin. Daca Enchanted Blade este activa abilitatea va da damage doar unei singure tinte.

Arcane Devastation(65 mana, 18 secunde cooldown) - Ataca 3 tinte dandu-le un damage mare. Daca Enchanted Blade este activa atunci vei ataca doar o singura tinta slabindo si facand-o sa primeasca cu 30% mai mult damage.

Pasiv rank 4:
- Redu damage-ul fizic(damage-ul date de auto atacuri si de abilitati de tip Physical) luat cu 30%.
- Wisdom-ul creste cu 20%.Dupa parerea mea classa de Battlemage este o combinatie intre classa de Shaman si cea de Mage. Classa va fi buna la farmat monstri de lvl mai mare sau cu mai multa viata.
Din pacate classa nu are nici un heal, deci sansele ca sa faci solo la BOSS-ii mari cu ea este este destul de mica, chiar si cu sticlute de viata.
Cat despre PvP classa are un un anumit potential la capitolul damage, dar va fi greu intrucat va trebui sa faci combo-ul foarte repede inainte sa primesti stun sau ca mori.

4 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. Doamne fereste sa faci manual ca îți pica mana jos
   P.S Radu :-D

   Ștergere
 2. Răspunsuri
  1. Auzi aici dacă faci cu bot nu ajungi nimic fiindcă el îți face tot dacă pui si acuma tot noobu are le bot ca le este lene sa farmeze pentru o clasa sau un item
   Eu de exemplu nu mai folosesc le bot fiindcă nu prea mai avea rost jocu făcând le bot legion sau altele
   P.S Radu :-D

   Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...