Bine ati venit pe AQW Daily. Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre AQW Daily si reveniti inapoi pentru noi informati despre AQW.

22 oct. 2013

AQW 5th Birthday 200 Free ACs info + ...


Cu ocazia animersari a 5 ani de AQW. Toti jucatori care sau jucat AQW macar otata in ultimele 6 luni si au nivelul 15 sau mai mult vor primi gratuit 200 de ACs.

Iar saptamana aceasta terminam povestea din Swordhaven cu lupta cu Chaos Beast-ul lui King Alteon si la sfarsit implicit cu el. Dupa toate acestea si o pauza de cateva saptamani ne vom lupta cu Chaos Beast-ul lui Xing si Xang's, iar apoi cu ele si dupa toate acestea ne vom indrepta spre The Chaos Realm. Unde il vom infrunta pe Drakath si pe Mother of all Monsters care este stapanul/stapana lui Drakath.

Brutalcorn Badge:


Iar incepand de astazi Solrac nu mai lucreaza la AQW,contractul lui a luat sfarsit si momentan nu se dau semne ca ar fi reanoit. Totusi este posibil ca din cand in cand Solrac sa mai faca iteme de dragul nostalgiei.


Tot saptaman aceasta in Wheel of Doom/Destiny vor fi adaugate 3 iteme care se vor putea castiga timp de o luna. Itemele sunt facute dupa Dragon Ninja Katanas lui Dage.


Alina a anuntat ca armura de SoulWeaver va apara in AQW dentata de Tomix va termina versiunea feminina a armuri.

Iar Dragon Shinobi Armor va aparea incurand si in Dragon Shinobi Merge Shop.

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...