Bine ati venit pe AQW Daily. Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre AQW Daily si reveniti inapoi pentru noi informati despre AQW.

8 sept. 2013

Wheel of Doom info 6 + ...

Dupa cum stiti de fiecare data cand folositi The Wheel od Doom primiti 10,000 Gold, un Doom Strength Draught si un Doom XP Boost. In saptaman aceasta va aparea Doom Potion Merge Shop unde va veti putea folosi Doom Strength Draught pentru a le da la schimb pentru alte iteme consumabile(potiuni, pergamente, elixire ...), iteme exclusive deaor pentru acest Shop sau pentru iteme de care ati avea nevoie pentru alte questuri(Dage, Nulgath...).

The Wheel of Doom a primit si un mic update prin care de fiecare data cand o folosesti te anunta ce iteme ai primit.


Daca ai primit un item care avea sanse de 1% sau sanse mai mici de 1% sa cad atunci The Wheel of Doom va anunta intrege serverul ce iteme ai primit.


Iar primul donator al pentru itemul Ultimate Item of Donated Awesomeness(are sanse de 0.1% sa cada) de la The Wheel of Doom se numeste Moato. Moato din cate am inteles este o fata, desi are caracter de baiat si poveste ai incepe cand a aflat de la un prieten de jocul AQ astfel incepand sa il joace, dupa aceea a inceput sa joace si celelalte jocuri de la AE ca si DF si MQ pana in 2009 cand a descoperit AQW. Moato si-a donat armura de Dark Caster si desi a primit un email care o anunta ca daca isi va dona armura o va pierde pentru totdeauna ea a aceptat, astfel dindu-si armura de Dark Caster tuturor jucatorilor care au avut norocul sa primeasca de la The Wheel of Doom itemul de Ultimate Item of Donated Awesomeness.


Nu uitati ca Quibble pleaca din Battleon maine si toate itemele sale vor deveni rare.

Iar saptamana aceast este Friday the 13th, inca nu au mai aparut informati despre armura de Gypsy Goth Pirate Captain.

Nu uitati ca Obrigado Brasil Shop a aparut in Game Menu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...