Bine ati venit pe AQW Daily. Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre AQW Daily si reveniti inapoi pentru noi informati despre AQW.

22 aug. 2013

Wheel of Doom info 5 + ...

Alina a anuntat ca daca deja aveti deja un item de la Quibble din Shop atunci acesta nu va mai pica si la The Wheel of Doom.

Alina a mai anuntat si ca itemele din acest Quibble Shop-ul si itemele care vor fi adaugate saptamana viitoare vor deveni rare permanent. Itemele vor fi armurile DragonKhan Rider, Legion Raptor Dragonrider si poate Archfiend Dragon Rider.

Alina ne-a facut o lista pentru a ne explicat gradul de Rarity la iteme:
  • Rare - Itemele cu acest Rarity Name nu vor mai aparea nicioarece niciodata in joc.
  • Unassigned / Unknown - Itemele cu acest Rarity Name sunt inca in stadiul de pregatire. Itemele cu acest nume pot deveni rare sau se pot intoare inapoi dupa un anumit timp. De exemplu itemele din Artist Showcase Shop, desi momentan sunt rare ele se vor intoarce.
  • Seasonal rare - Itemele cu acest Rarity Name sunt valabile doar la anumite evenimente de sezon sau Shop-uri de sezon.
  • Epic / Legendary - Itemele cu acest Rarity Name se foarte greu de obtinut, iar pentru obtinerea lor este nevoie de mut timp.
  • Awesome - Itemele cu acest Rarity Name vor fi permanent disponibile in joc.


In Gjappy Birthday Shop a fost adaugata sabia Gjappy's Celestial Sword, dupa care a fost scoasa deoarece itemul era BUG-uit, dupa ce arma va fi reparata ea va fi reintrodusa inapoi in Shop.

Vokun a inceput sa testeze cele doua noi arme facute.

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...