Bine ati venit pe AQW Daily. Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre AQW Daily si reveniti inapoi pentru noi informati despre AQW.

21 aug. 2013

Swordhaven Sludgelord + ... + Sir Chico info

Zoshi a facut un nou monstru pentru acesta saptamana. Posibil vom primi si o versiune a armuri, posibil.Iar saptamana acesta in AQW continuam noua poveste cu Choas prin a afla cum King Alteon a aparat in trecut Swordhaven.


Si acum o poza din mica mea excursie de 36 de ore, o excursie pe atat de scurta pe atat de distractiva, o excursie unde am avut placerea sa il intalnesc pe Sir Chico(aceste este numele dat de mine, cuvantul chico este din spaniola si inseamna copil). Sir Chico este un catel comunitar pe care l-am intalnit in timp ce imi luam masa la o terasa din orasul Hateg si pot sa spun ca Sir Chico se da in vant dupa ciuperci, piept de pui si bacon.

Cand viata iti da lamai zambeste.

Apropo nu uitati ca Gjappy Birthday Shop a aparut in Game Menu impreuna cu arma Gjappy's Staff of Light(arma este Rare Rarity, deci dupa ce dispare nu se mai poate intoarce nici macar la The Wheel of Doom). Iar monstri din Swordhaven Castle s-au primit NERF, de fapt doua prin a le fi scazut damage-ul la jumatate sau chiar si mai mult, iar viata/HP redusa semnificativ de mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...