Bine ati venit pe AQW Daily. Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre AQW Daily si reveniti inapoi pentru noi informati despre AQW.

25 aug. 2013

Fallen Archanfel Aranx Armor

Aranx a inceput sa lucreze la o noua armura pentru Aranx irthday Shop. Aranx Birthday Shop va aparea in data de 13 Septembrie, deodata cu evenimentul de Friday the 13th. Inca o armura facuta de Aranx pentru Birthday Shop-ul sau.

7 comentarii:

 1. Super doua lucruri bune in aceiasi zi scz de anonim

  RăspundețiȘtergere
 2. daly dc nu merge aqw????? acz de anonim

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din cauza LAG-ului excesiv serverele au trebuit sa fie repornite.

   Ștergere
 3. daily nu stiu ce sa fac la misiune asta misiune e a lui undead cashfear's am cauta pe aqwwiki dar acolo am vazut ca am nevoi de Relic of Courage si nu stiu cum sa fac rost de asa ceva te rog ma poti ajuda ..... o si e prima misiune

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Relic of Courage cade de la Grim Lich (http://aqwwiki.wikidot.com/grim-lich) si Relic of Will cade de la Grim Ectomancer
   (http://aqwwiki.wikidot.com/grim-ectomancer)

   Ștergere
 4. Daily este posibil ca ultimele 2helmuri facute de aranx atunci cand showcase-ul era in joc , acele 2 helmuri sa apara de ziua lui ? Un helm cu aura si unul cu palarie in aceiasi imagine. Scz de anonim.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cred ca este posibil ca Celestial Warrior Helmet(http://aqwwiki.wikidot.com/celestial-warrior-helmet-ac) sa se intoarca.

   Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...