Bine ati venit pe AQW Daily. Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre AQW Daily si reveniti inapoi pentru noi informati despre AQW.

14 iun. 2013

GrimBlight of Destiny + Grimskull Delayed info + ...

Dage a terminat arma GrimBlight of Destiny.
Arma va fi animata, va da 5% extra damage contra toti monstri cu exceptia la undeads, va da un reputation bonus de 5%, daca vei de click pe ea va face un râs malefic si va incerca sa ii omoare pe jucatori AFK din camera in care te afli. Arma se va putea cumpara de la Mort pentru o suma foarte mare de ACs.


Din pacate poveste Grimskull's 1st dungeon(The Endless Pit of Doom) este amanata pentru saptamana viitoare, datorita unui incident in care toti muncitori care lucrau la constructia temnitei au cazut in camera numarul 5 si au fost mancati de Binky The Magical Man Eating Unicorn.
Dar nu va faceti griji in aceasta saptamana daca sunteti membri veti putea sa mergeti in cautarea lui  Binky The Magical Man Eating Unicorn care dupa ce a mancat toti muncitori care lucrau la constructia temnitei lui Grimskull, a reusit cumva sa evadeze. Non-membri vor putea sa sa se alature si ei in aceasta vanatoare magica saptamana viitoare.


Binky The Magical Man Eating Unicorn va fi un Boss de LvL 50 care va putea folosi orice abilitate al oricarui Boss in din tot jocul, va avea multa viata si va fi nevoie de un grup de jucatori experimentati ca sa fei infrant. Cei care vor reusi sa infranga aceasta terifianta creatura vor primi Unihorn-ul, un obiect indestructibil care are puterea sa distruga cea mai puternica arma din LUMEEEEEeeeee....

Cal + Cron = Unicorn

5 comentarii:

 1. Daily citi ACs va costa arma? scz de anonim

  RăspundețiȘtergere
 2. Cal + Cron = Unicorn :D

  RăspundețiȘtergere
 3. dap.. nasol.. nus mem.. si of.. frate.. unicon...

  RăspundețiȘtergere
 4. This will be a rare sword?

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...