Bine ati venit pe AQW Daily. Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre AQW Daily si reveniti inapoi pentru noi informati despre AQW.

1 mai 2013

Grimskull is Coming... UPdate + ...

Dage aproape a terminat schita cu Grimskull. Dupa ce o va termina va incepe sa o picteze.Cysero ne arata o posibila idee de tricou cu Dragonslayers.Atentie Tier 3 Quests, Tier 3 Sepulchure Weapons si Sepulchure's DoomKnight Armor au fost adaugate in Necropolis.

Alina a anuntat ca Featured Artist Shop: Hizu este amanat pe saptamana viitoare(Marti).

Alina a anuntat ca harta care ne conduce prin poveste cu Chaos este 75% gata si este posibil sa fie lansata in aceasta saptaman.

Si Alina a mai anuntat ca Dunestalker Shop si Astral Guardian & Astral Wanderer Shop pleaca in data de 8 Mai.

Alina a anuntat ca oferta de Jade Samurai 12 month Membership package va disparea in data de 17 Mai si va fi inlocuita de oferta de Elite Asgardian package.


Saptaman aceasta in AQW:

Aparitia classei de Blood Titan care va fi pentru membri si se va putea depozita in bacnca gratuit deoarece va fi notificata ca un item cu ACs sau se va putea cumpara cu 2000 de ACs de orice jucator care isi doreste classa sau si-o permite.
Classa se va putea achizitiona cu 450 de Blood Titan Token care pot fi luate prin a il farma pe Blood Titan sau prin a face niste questuri de membri care va vor da 1,3,5,15 sau chiar 25 de Blood Titan Tokens.
Classa de Blood Titan va fi de tip warrior.Shop-ul lui Quibble va primi un update cu "noi" iteme cu tema de Mirror Realm.

Evenimentul din aceasta saptamana va consta in plecare noastra in The Underworld intr-un loc numit Ravenscar, aici o vom intalni pe Mina o fantoma blestemata sa bantuie Underworld-ul pana cand dragostea ei Rand nu va mai lupta cu The Undead Legion. La sfarsitul povesti veti primi acces la doua Shop-uri, la Ravenscar Rewards Shop(va contine set-ul de Ancient Warrior) care va fi pentru toti jucatori si un Ravenscar Legion Shop(va contine set-ul de Vengeful Warrior) pentru membri din Undead Legion.

Ancient Warrior Set

6 comentarii:

  1. care sunt sansele ca.. dupa ce se termina povestea din legion (asta ar insemna 3 luni). sa pot fie toti playerii care au terminat story sa fie in legion?

    RăspundețiȘtergere
  2. Bei F.A. Porncraft tu esti fata sau mă insel? :o

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...