Bine ati venit pe AQW Daily. Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre AQW Daily si reveniti inapoi pentru noi informati despre AQW.

12 apr. 2013

Super6 Set + Pebbles info

Astazi Pebbles, pisica lui Vokun a murit lovita de o masina deci prin urmare Vokun o/il va face pe Pebbles un item in AQW ca memoria sa sa fie cinstita.

8 comentarii:

 1. :(((( nasol imi pare rau pt pisica lui vokun

  RăspundețiȘtergere
 2. Daily,tu ce crezi? Oare va fi un pet sau o armura?imi pare foarte rău pt pebbles dar vorba aia:,,nimic nu este intamplator". Multumesk anticipat.:'(

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cred ca va fi un per sau ar putea sa fie poate chiar si un back.

   Ștergere
 3. Daily ce ai zice sa vorbesti ca cei din aqw sa faca un server de romani....Deoarece suntem destui de multi.....Si nah e mai bine sa avem sv-u nostru

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si eu ma gandit la un servar de romani, dar problema este ca nu sunt chiar asa de multi jucaotri romani in comparatei cu alti jucatori din alte tari.

   Ștergere
 4. Se mai intampla tot ca moara daca baga iteme misto sincer stiu ca toti ganditi asta >:))

  RăspundețiȘtergere
 5. api incearca poate rezolvi ceva!

  RăspundețiȘtergere
 6. Daily, anonimu' are dreptate, ar trebui sa se fak si un server de Romani. Intradevar, poate nu suntemt Asa de multi cum sunt pe cysero, twily si espada dar nu uita: un proiect nu Incepe niciodata de la mijloc, el porneste de la o sugestie argumentata si dusa la bun sfarsit.Uite emailul meu:mihalachealexandru24@yahoo.com.dak ai nevoie de ceva contacteaza-ma.te sustin in continuare;)

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...