Bine ati venit pe AQW Daily. Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre AQW Daily si reveniti inapoi pentru noi informati despre AQW.

28 mar. 2013

ShadowScythe + Cysero Bacon Carpet T-shirts + info

Faith a primit monstrele dela cele doua tricouri.


Dupa cum stiti in aceasta saptamana ne vom lupta cu noul Chaos Lord din ThunderForge si va trebui sa sfarsit sa alegem daca il lasam in viata sau daca ii luam viata lui Maximillian Lionfang.


Tot in aceasta saptamana Winter Seasonal Shop va deveni rara, iar in locul ei va aparea Spring Seasonal Shop impreuna cu setul de ThunderBolt Striker.

Iar Alina a anuntat ca in aceasta sambata va incep Aria's Spring Pet Egg. Unde vom putea sa cumparam un ou cu 10,000 Gold sau 175 ACs si un quest care sa determine ce pet va iesi din ou.
Posibil saptamana viitoare va apare un nou LTS, care va va numi Warp Necromancer LTS, din acest shop se va putea cumpara Warp Necromancer Cape(care va costa ACs) ca odata purtat ii va da anumite benefici in lupta purtatorului(inca nu se stie care sunt aceste beneficii) si toti jucatori vor putea sa de click pe Warp Necromancer Cape pentru a accesa un shop in care se va gasi Warp Necromancer Armor(0 ACs), Warp Necromancer Helm(0 ACs) si arme de Warp Necromancer(0 ACs).

Atentie evenimentul Lucky Day si Dage's Birthday Shop pleaca de 1 Aprilie.

Iar lunea viitoare va aparea Evil Undead LTS care va avea iteme cu tema filmului Evil Dead.
Iar Alian va incerca sa il convinga pe J6 sa creeze cateva iteme noi cu tema de J6 combinata cu G.I.Joe astfel rezultand GI J6.

In Birthday Treasures Shop a aparut arma Polished Dragon Blade(1000 ACs). Alina a mai spus ca saptaman viitoare va aparea si Evolved Dragon Blade, iar Dage va face o arma Legion Dragon Blade cand se va intoarce din vacanta saptamana viitoare. Alina a mai spus ca armele Dragon Blade vor incepe sa devina mai puternice cand le folositi contra dragoni.


Iar Alina a anuntat ca a inceput XP Boost-ul de 5% pentru toate serverele si 10% pentru serverele de membri.

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...