Bine ati venit pe AQW Daily. Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre AQW Daily si reveniti inapoi pentru noi informati despre AQW.

26 mar. 2013

Darkblood StormKing Class

Dage a inceput sa lucreze la classa de Darkblood StormKing.

5 comentarii:

 1. daily sunt tot eu cel cu rank doomwoor me-ai răspuns da ce înseamna Farmezi ?????????????????????????????????????????????

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si eu am pus intrebarea asta mai demult , dar nu cred ca ai citit , dar oricum a farma inseamana sa faci multe questuri pentru reputatie , adica te duci in lightguard si faci questurile daca vrei sa vezi cum se face scrie pe google : aqw how to get fast rep (doomwood) latest , si cu siguranta vei gasi ce trebuie , si daca ai terminat povestea din doomwood , fa questurile din aqw zombi , necropolis dungeon si necropolis caven , si vei face reputatie ,eu am facut :) .O si apucate de facut reputatie in thunderforce , deoarece vine clasa si arata bine , pa !

   Ștergere
  2. A farma inseamna a munci,a face acelasi lucru de mai multe ori:)(De exemplu farmezi pt rank 10 doomwod adika faci questurile de 100 ori sau mai mult pana atingi rank 10)

   Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...