Bine ati venit pe AQW Daily. Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre AQW Daily si reveniti inapoi pentru noi informati despre AQW.

11 feb. 2013

Barbarian Lord ? NPC

Tyronius a inceput sa lucreze la un nou NPC pentru evenimentul Tournament of Heroes. Tyronius a spus ca va incepe sa faca noile armuri mult mai detaliate.

10 comentarii:

 1. Nu-mi place ca Tyronius modifica fetele dar armurile ii ies destul de belea. S-ar putea sa ajunga ca si Dage (e artistul meu preferat de la AQW).

  RăspundețiȘtergere
 2. Daily am 2 intrebari: -1: este vreo diferenta intre rank 5 si rank 10 la clasele fara pasiv? (rogue, mage, necromancer, shaman etc.)
  -2:cand apare noua clasa si cum o vom putea lua? (apare la eventul Tournament of Heroes?)(scuze daca n-am fost atent si ai postat deja. Multumesc anticipat!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 1. Nu este nicio diferenta.
   2. Va aparea in evenimentul Tournament of Heroes si cred ca va fi de membri si se va lua prin tokene de PvP.

   Ștergere
 3. Ba daily cum sa nu fie diferenta... la clase.. invatza ma si tu aqw... in pvp conteaza mult rank 10.. iti mareste pasivele si iti da un dmg mai mare la skills cu krit

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonime nici eu nu am observat nici o diferenca la rank 10 si la rank 5 critul e mai mare daca ai lvl mai mare si de la ench

   Ștergere
  2. Tipule invata tu AQW. Daily a spus bine ce a spus. Am intrebat "care este diferenta ditre rank 5 si rank 10 la CLASELE FARA PASIV la rank 10 si pasivele alea 2 se activeaza, din cate stiu eu, la rank 4. Pace!

   Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...